stylebyvarga.blogg.se

Hej! Jag älskar inredning! När jag var liten ville jag bli konstnär, kläddesigner, make up artist och inredningsarkitekt, men istället studerar jag kanske lite oväntat till att bli strategisk inköpare! Så på min fritid så släpper jag min kreativitet fri och målar tavlor, bakar tårtor, inreder och designar lampor. Hoppas min blogg ger lite inspiration och idèer till egna projekt!

Vinterjacka = Vi ses igen

Publicerad 2012-10-23 21:06:00 i Mode

Jag beslöt mig för att använda min två år gammla Svea jacka den här vintern också. Den är super snygg och super varm men tyvärr är den en storlek förstor och den går ner till knäna, vilket inte är en bra sak när man redan har korta ben! Dessutom är det ett hål i ryggen som är igensytt men som man ändå kan ana, och då irritera sig på. Anledningen till att jag väljer att använda den även iår är enkel: Fattig Student! Hade heldre velat köpa Gant jackan istället, men det får helt enkelt bli nästa vinter! You can´t have it all!
 
Den här får hänga kvar även denna vinterna :
 
 
Vi ses nästa år :
 

Kommentarer

Postat av: Julia

Publicerad 2012-10-23 21:46:58

Hej, snygg blogg! :D
Vad tycker du om att ja ska ändra på bloggandet? Kolla in på min & min kompis blogg & säg gärna vad du tycker! http://wij.blogg.se/2012/october/las.html#comment

Postat av: Lovisa

Publicerad 2012-10-27 15:47:49

Hej , vad fin blogg ! =)
Har du någon pojkvän? Isåfall vad tycker han om allt det här? Har han inget och säga till om i frågan? =)
Ha en bra dag!

Svar: Hej, tack så mycket! Jag bor tillsammans med min sambo, som har en mycket bra inredningssmak! När vi väl ska inreda så får han vara delaktig, jag köper ingenting utan att konsultera med honom först! Men han tycker inte om att sitta och prata inredning dagarna i ände, som jag gör!

Det samma! =)
stylebyvarga.blogg.se

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela